E-post: info@nystadathemma.se Tel: 070 099 47 77

Kontorsstädning i Malmö

Söker du efter en pålitlig leverantör av kontorsstädning i Malmö? Nystädat i Malmö har lång erfarenhet inom kontorsstädning och har hjälpt företag i Malmö att hålla rent i sina lokaler i många år. Vi vet att en fräsch arbetsplats är viktig för både hälsa och trivsel och vi vet precis hur ett kontor ska städas.

Effektiv och diskret städning

På Nystädat i Malmö vet vi vikten av att arbeta diskret med minimal störning av verksamheten. Vi gör det snabbt, effektivt och med största respekt för både lokaler och personal. Vi anpassar oss helt efter era behov och lägger upp ett städschema som passar era arbetstider och andra önskemål.

Prisvärd kontorsstädning i Malmö

Av oss kan du förvänta dig en prisvärd, miljövänlig kontorsstädning av mycket hög kvalitet. Vi har allt städmaterial med oss när vi kommer till er och vi använder enbart miljövänliga produkter.

Vikten av en ren arbetsmiljö

Att ha fint och rent på kontoret fyller inte bara en viktig estetisk funktion, utan också en hälsofunktion. Alla som arbetar på kontor spenderar en stor del av sin tid i samma inomhusmiljö, så det är mycket viktigt att den är hälsosam och fri från smuts och dammpartiklar. Genom att anlita oss att ansvara för er kontorsstädning så slipper ni oroa er för kvaliteten på inomhusmiljön, vi ser till att den alltid är tipptopp.

Referenser

Önskar ni tala med någon av våra referenser gällande städning eller kontorsstädning så hjälper vi självfallet till.

Kontakta oss för mer information!


Rent överallt

Förutom att hålla era arbetsplatser och lokaler rena och trivsamma och fria från damm så ser vi även till att hålla rent i ert lunchrum och kök.


Vi fyller på

Vi fyller även på toalettpapper/pappershanddukar/handtvål och om så önskas tömmer/fyller vi även diskmaskinen.


Inköpshjälp

Vi kan även hjälpa till med att handla in diverse förbrukningsmaterial såsom toalettpapper/pappershanddukar/handtvål.