Hemstädning i Malmö

Vårt populäraste uppdrag är hemstädning och vi erbjuder Malmös bästa städning och service. Vi älskar att städa – så låt oss göra jobbet istället!

Nystädat i Malmö erbjuder kvalité och gedigen kunskap vilket möjliggör det för dig att fokusera på det som är viktigare i livet. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom dina önskemål och val utifrån dina behov.

Väldoftande hem med hemstädning i Malmö

Självklart är vi på Nystädat i Malmö miljömedvetna och vi väljer våra produkter med omsorg för att vi tillsammans ska kunna värna om vår miljö med det bästa resultatet.

Vi har all städutrustning med oss så du slipper tänka på inköp av diverse städmaterial – allt för att underlätta för dig! Vi lämnar ditt hem väldoftande och skinande rent.

Hemstädning i Malmö
”Vi är miljömedvetna!”
Hemstädning i Malmö med Nystädat i Malmö
”Alla ska vara nöjda”

Kvalitetsgaranti vid hemstädning

Vår kvalitetsgaranti gäller om du som kund, mot förmodan, inte skulle bli nöjd med något städmoment. Naturligtvis så åtgärdar vi den uppkomna bristen utan extra kostnad. Vi vill att du ska vara nöjd med din hemstädning i Malmö.

Våra medarbetare omfattas av ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna dig trygg om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Bra att tänka på

Om ni har några specifika förväntningar på er hemstädning kan det vara bra att de upp dem innan städningen så att vi kan se till att det blir rätt från början.

Vi står för allt städmaterial
Vi tillämpar nöjd kund garanti i 48 timmar och om du mot förmodan inte skulle vara nöjd så åtgärdar vi felet.